Prati nas
Slušaj na
Traži

Jeste li surovo strastveni? Poziv za suradnike!

Surove strasti su podcast za ljude koji imaju strast za životom – ali to vjerojatno znate ako nas redovito slušate. U nešto više od godine dana postojanja smo snimili oko 120 epizoda, što je ukupno preko 190 sati sadržaja. Jako nam je drago da se cijeli sadržaj Surovih Strasti u prosjeku trenutno presluša četiri puta dnevno od vas, naših vjernih postojećih i budućih slušatelja, i još nam je draže da smo ovaj rezultat postigli sa volonterskim projektom i praktički bez ikakvih ulaganja u marketing! Posebno smo zahvalni svima koji su podcast preporučili svojim kolegama i prijateljima, jer to nam je najveći doprinos širenju broja slušatelja.

Zbog interesa za širenjem sadržaja, pozivamo zainteresirane slušatelje koji su u mogućnosti da nam se pridruže u stvaranju Surovih Strasti, i to za sljedeće sadržaje:

#1: Popis tema epizode i audio clipovi

Za svaku epizodu, treba sastaviti popis zanimljivih i važnih tema, tzv. “listu bulleta” s vremenima iz epizode, te izvući nekoliko zanimljivih audio citata odnosno clipova sa sadržajima koji su u epizodi najupečatljiviji.

Idealni suradnik/ca ima vremena poslušati epizodu u alatu za obradu zvuka (objasnimo kako), te tijekom slušanja istovremeno pisati popis tema i copy-pasteati zanimljive dijelove audio snimke u svoje zasebne MP3 datoteke.

#2: Povremeno sastavljanje duljeg teksta o epizodi

Povremeno, za određene epizode, bi uz popis tema (koji bi u tom slučaju bio kraći) napisali blog post u kojem su iznesene važni zaključci ili strategije o kojima smo pričali s gostom.

Idealni suradnik/ca može svaka dva tjedna sastaviti kraći blog post s najvažnijim temama iz razgovora, duljine otprilike 3000 znakova, koji naglašava bitan sadržaj epizode.

#3: Voditelj/ica društvenih mreža

Želimo povećati doseg Surovih strasti, te bi postojeću prisutnost na društvenim mrežama bi proširili dodatnim sadržajima o našim aktivnostima i aktivnostima naših gostiju.

Idealni suradnik/ca može pratiti i poticati spominjanje Surovih strasti u medijima, te aktivnosti naših gostiju, te sudjelovati u izradi strategija za stvaranje sadržaja na društvenim mrežama.

—-

Opisane sadržaje može stvarati jedna ili više osoba, ovisno o raspoloživosti, a možemo razgovarati i o drugim sadržajima. Za nagradu nudimo ovjekovječenje imena suradnika u svakoj epizodi na kojoj surađuje, mogućnost slušanja epizoda unaprijed prije nego što ih objavimo, te zajednički brainstorming o sadržaju i gostima! Zainteresirani se mogu javiti s kratkim opisom prethodnog iskustva i svoje vremenske raspoloživosti na e-mail info@surovestrasti.com.

Further reading

Večernjakova Digitalna Ruža

Zahvaljujući vama – našim slušateljima i gostima, nominirani smo za Večernjakovu digitalnu ružu! Vaša podrška nam puno znači, jer 2022. godine...