Prati nas
Slušaj na
Traži

O nama

O nama

Surove Strasti su podcast Saše Tenodija i Ivana Vorasa u kojem razgovaramo s ljudima koji su strastveni u nečemu, koji se ujutro bude s osjećajem svrhe i idu spavati s osjećajem postignuća. Sportaši, biznismeni, glazbenici, putnici, stručnjaci u onom čime se bave bez obzira da li se time bavili poslom ili hobijem, svima je zajedničko da ih vodi strast, da su uspješni u tome što rade i da nas mogu naučiti koje su dobre i manje dobre stvari u tome. Želimo saznati njihov mindset, kako razmišljaju, i njhove strategije, kako svakodnevno ostvaruju to što žele. Surove Strasti su hrvatski “business&lifestyle” podcast koji se distribuira gotovo isključivo kao audio. Cilj nam je promicati uspješnost, širiti motivaciju i inspiraciju za kvalitetnim i ispunjenim životima.

Kontakt: info@surovestrasti.com

Saša Tenodi

Saša Tenodi je profesor socijalni pedagog, jedini NLP trener pod originalnom licencom na ovim prostorima educiran u SAD-u kod Dr. Richarda Bandlera (2007.) te začetnik NLP zajednice u Hrvatskoj.

U 2010. i 2011. dobio je Superbrand’s certifikate kao jedan od najboljih pružatelja usluga u RH.

2013. godine izdana je njegova prva knjiga „Be Your Better Self: A Hands on Approach To Become Who You Always Wanted to Be“ koja je u kategoriji osobnog razvoja zauzela 1. mjesto na Amazonovoj Top listi u Njemačkoj i Kanadi.

2016. godine završio je Grant Cardone University,  business & sales akademiju (SAD).

Od 2017. godine suvoditelj je Surovih strasti – broj 1 audio podcasta u regiji.

Početkom 2019. godine završio je Social Engineering edukaciju pod mentorstvom Christopher Hadnagya (Orlando, SAD).

Od 2020.godine vlasnik je prve outsource prodajne tvrtke u RH – sastanci.com.

Od 2021. godine suvoditelj je eCommerce podcasta Nominis.

Od 2021. godine suvoditelj je emisije Prodajni Mindset.

Od 2021. godine suvlasnik marketinške agencije Hangar Positioning.

Kontakt: sasa@komunikacija.net

Ivan Voras

This image has an empty alt attribute; its file name is Ivan-Voras-Surove-Strasti-1024x683.jpg

dr. sc. Ivan Voras je freelancer i poduzetnik koji se ponosi širinom projekata koje je napravio, a ima iskustva u područjima od tehnologija Bitcoina i blockchaina do dizajna hardverskih rješenja za uređaje za Internet of Things. Smatra da je sa strojevima dosadno pričati pa društvenu i komunikativnu stranu razvija u communityu NLP Hrvatska, gdje povremeno voli testirati različite tehnike, na opću sreću i zadovoljstvo. Dugo godina je proveo kao akademski građanin na FER-u gdje je i doktorirao, zbog sklonosti istraživanju i razvijanju novih tehnologija, te trenutno radi na pokojem startupu u kojima gušta smišljati rješenja za postojeće i nepostojeće probleme. Ima dugogodišnje novinarsko iskustvo u časopisima Mreža i Bug, redovito piše blog na hrvatskom i neredovito još 23 na engleskom, autor je preko stotinu što manjih što većih open source projekata i sudjelovao je u razvoju nekoliko ogromnih međunarodnih. Eksperimentator je, voli o svemu znati pomalo, voli pronalaziti nove stvari i interese, uživa u kuhanju, fotografiji, slušanju i snimanju podcastova, te putovanjima. Osnivač je startupa Equinox, platforme za augmented reality.

Kontakt: ivoras@gmail.com

Suradnici

Članci uz epizode ne bi bili tako dobri i opsežni bez ekipe volontera koji su prepoznali i zaželjeli sudjelovati u Surovim Strastima. Zahvalni smo za njihovu suradnju i pozivamo se zainteresirane da se pridruže! To su:

Alumni:

Kontakt i promocije

Kontakt e-mail adresa je info@surovestrasti.com. Službena Facebook stranica je ovdje. Za informacije o mogućnosti promocije pogledajte ovu stranicu.