Prati nas
Slušaj na
Traži

O nama

O nama

Surove Strasti su podcast Saše Tenodija i Ivana Vorasa u kojem razgovaramo s ljudima koji su strastveni u nečemu, koji se ujutro bude s osjećajem svrhe i idu spavati s osjećajem postignuća. Sportaši, biznismeni, glazbenici, putnici, stručnjaci u onom čime se bave bez obzira da li se time bavili poslom ili hobijem, svima je zajedničko da ih vodi strast, da su uspješni u tome što rade i da nas mogu naučiti koje su dobre i manje dobre stvari u tome. Želimo saznati njihov mindset, kako razmišljaju, i njhove strategije, kako svakodnevno ostvaruju to što žele. Surove Strasti su hrvatski “business&lifestyle” podcast koji se distribuira gotovo isključivo kao audio. Cilj nam je promicati uspješnost, širiti motivaciju i inspiraciju za kvalitetnim i ispunjenim životima.

Kontakt: info@surovestrasti.com

Saša Tenodi

Saša Tenodi je profesor socijalni pedagog, jedini NLP trener pod originalnom licencom na ovim prostorima educiran u SAD-u kod Dr. Richarda Bandlera (2007.) te začetnik NLP zajednice u Hrvatskoj.

U 2010. i 2011. dobio je Superbrand’s certifikate kao jedan od najboljih pružatelja usluga u RH.

2013. godine izdana je njegova prva knjiga „Be Your Better Self: A Hands on Approach To Become Who You Always Wanted to Be“ koja je u kategoriji osobnog razvoja zauzela 1. mjesto na Amazonovoj Top listi u Njemačkoj i Kanadi.

2016. godine završio je Grant Cardone University,  business & sales akademiju (SAD).

Od 2017. godine suvoditelj je Surovih strasti – broj 1 audio podcasta u regiji.

Početkom 2019. godine završio je Social Engineering edukaciju pod mentorstvom Christopher Hadnagya (Orlando, SAD).

Od 2021. godine suvoditelj je eCommerce podcasta Nominis.

Od 2021. godine suvoditelj je emisije Prodajni Mindset.

Kontakt: sasa@tenodi.hr

Ivan Voras

This image has an empty alt attribute; its file name is Ivan-Voras-Surove-Strasti-1024x683.jpg

dr. sc. Ivan Voras je freelancer i poduzetnik koji se ponosi širinom projekata koje je napravio, a ima iskustva u područjima od tehnologija Bitcoina i blockchaina do dizajna hardverskih rješenja za uređaje za Internet of Things. Smatra da je sa strojevima dosadno pričati pa društvenu i komunikativnu stranu razvija u communityu NLP Hrvatska, gdje povremeno voli testirati različite tehnike, na opću sreću i zadovoljstvo. Dugo godina je proveo kao akademski građanin na FER-u gdje je i doktorirao, zbog sklonosti istraživanju i razvijanju novih tehnologija, te trenutno radi na pokojem startupu u kojima gušta smišljati rješenja za postojeće i nepostojeće probleme. Ima dugogodišnje novinarsko iskustvo u časopisima Mreža i Bug, redovito piše blog na hrvatskom i neredovito još 23 na engleskom, autor je preko stotinu što manjih što većih open source projekata i sudjelovao je u razvoju nekoliko ogromnih međunarodnih. Eksperimentator je, voli o svemu znati pomalo, voli pronalaziti nove stvari i interese, uživa u kuhanju, fotografiji, slušanju i snimanju podcastova, te putovanjima. Osnivač je startupa Equinox, platforme za augmented reality.

Kontakt: ivoras@gmail.com

Suradnici

Članci uz epizode ne bi bili tako dobri i opsežni bez ekipe volontera koji su prepoznali i zaželjeli sudjelovati u Surovim Strastima. Zahvalni smo za njihovu suradnju i pozivamo se zainteresirane da se pridruže! To su:

Alumni:

Kontakt i promocije

Kontakt e-mail adresa je info@surovestrasti.com. Službena Facebook stranica je ovdje. Za informacije o mogućnosti promocije pogledajte ovu stranicu.