Prati nas
Slušaj na
Traži

Anketa o slušateljima 2021

Play

Kao što je već tradicija, putem naše Facebook stranice i grupe (ne zaboravite da imamo i grupu!) smo vas, naše slušatelje, pitali nekoliko pitanja da se bolje upoznamo. Pristigla su 102 odgovora i to je sasvim ok da uočimo neke trendove.

U ovom postu ćemo opisati par najzanimljivijih rezultata.

Zaposlenje / zarađivanje

Uvijek nam je zanimljivo da je manje od 50%, točnije 44% vas “sretno” zaposleno u klasičnom smislu, dok je većina samozaposlena, ili uskoro namjerava biti samozaposlena, ili već ima svoje firme. Drago nam je da se i ovdje vidi naklonost prema samostalnom poduzetništvu!

Zaposlenje / zarađivanje

Što radite

Zanimljivo da je iz godine u godinu najviše slušatelja u tri djelatnosti: prodaji i marketingu, proizvodnji i inženjerskim djelatnostima, te managementu i rukovođenju. Postotci se iz godine u godinu mijenjaju vrlo malo, a ove godine su na vrhu proizvodne i inženjerske djelatnosti.

Zanimanja

Obrazovanje

Preko 92% vas je barem s fakultetom:

Obrazovanje

Šteta što je ove godine broj slušateljica nešto manji po postotku nego prošle godine, samo 23.5% u usporedbi s prošlogodišnjih 34%.

Najdraži gosti

Prvi na listi poželjnih gostiju su ponovno stručnjaci za svoja područja, ali zapravo vam je još veća vrijednost da od gosta nešto naučite:

Poželjni gosti

Mjesto slušanja Surovih Strasti je posvuda – najviše tijekom putovanja na posao i s posla, zatim dok radite kućne aktivnosti, pa teretana i vježbanje i posebno odvojeno vrijeme za slušanje.

Preko 92% vas je reklo da svaku epizodu presluša od početka do kraja, pa makar s pauzama. To je fantatičan rezultat i drago nam je da ste s nama tih sat – sat i pol svaki tjedan!

Blizu 40% vas kaže da bi epizode mogle biti i duže. Razmisliti ćemo o tome 🙂

Gotovo 50% vas je poslušalo 50 ili manje epizoda. S jedne strane – što čekate?! A s druge strane, to samo znači da vas čekaju sati i sati dobrog sadržaja na koji ćete tek naići!

Najviše vas bi htjelo prisustvovati radionicama o osobnim financijama, te potom o prezentacijskim i govorničkim vještinama, pokretanju biznisa i marketingu. Mislimo da onda imamo odlično iznenađenje za vas vrlo uskoro!

Potencijalne radionice

Preporuke i sreća

I dalje, bar 80% vas preporučije Surove Strasti usmenom predajom! To je odlično i vrlo vjerojatno znači da je kultura ispijanja kava odlučno živi i dalje!

Kako preporučujete Surove Strasti

I na kraju, gotovo identično ste sretni kao prošle godine – razlika je samo 0.1 postotni bod, nažalost prema dolje. 🙁

Ali nadamo se da će biti bolje, već sa drugom polovicom 2021.! Slušamo se i dalje, slobodno komentirajte koliko su vam dobri gosti na našoj Facebook stranici i našoj Facebook grupi.

More from this show

Epizoda 316