Prati nas
Slušaj na
Traži

Surove Strasti Promocije

Surove Strasti Promocije

#1: Promotivna gostovanja

Epizode koje su promocije će to imati istaknute na početku razgovora, transparentno, te možete naznačiti teme koje su vam bitne, no osim toga neće biti razlike s “normalnim” epizodama. I takve epizode će biti dostupne “zauvijek” među sadržajem Surovih Strasti. Sadržaj podcasta ćemo nastaviti raditi kao i do sada, i dalje ćemo pozivati goste koji su nam zanimljivi i od kojih i mi i slušatelji možemo nešto naučiti i/ili dobro se zabaviti, samo što sada otvaramo mogućnost i plaćenog sudjelovanja.

S ciljem transparentnosti, objavljujemo cjenik sudjelovanja u Surovim Strastima u promotivne svrhe je:

  • Za epizode koje izlaze po redoslijedu kao što bi ih inače objavili, ovisno o tome koliko epizoda je snimljeno unaprijed: 2.000€+PDV
  • Za “žurne” objave ili naručivanje objave na točno određeni datum: 3.000€+PDV

Sigurno vas zanima kome se obraćate ako ste na Surovim Strastima! Informacije o strukturi slušatelja možete pogledati na rezultatima ankete slušatelja!

Na ovaj način možemo o potencijalnom proizvodu ili usluzi razgovarati nadugačko umjesto stvarati reklame od nekoliko minuta, a pokušati ćemo u svakom slučaju isprobati ono o čemu pričamo. I među promocijama ćemo birati goste koji su zanimljivi i koji su u skladu s našim vrijednostima. Na ovaj način možemo financirati daljnje stvaranje sadržaja, širenje Surovih Strasti, a s druge strane omogućujemo onima koji žele i mogu doprijeti do naših slušatelja u promotivne svrhe, da to i naprave. Pri tome naši slušatelji točno znaju koji sadržaji su promotivni, što je najbolji etički smjer.

#2: Reklama u epizodi

U dogovoru sa naručiteljem, možemo snimiti promotivnu objavu koja će se objaviti kao dio audio zapisa epizode, prije glavnog sadržaja epizode, za specifičnu epizodu koja ide po redovnom rasporedu objave na određeni datum. Cijena takve objave počinje od 750€ +PDV, a može varirati s obzirom na složenost objave ili razinu pripremljenosti materijala.

Kontakt i daljnje informacije možete dobiti na e-mail adresi: info@surovestrasti.hr ili na Facebook chatu od službene Facebook stranice.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA