Surove Strasti

Surove Strasti Promocije

Zbog velikog broja upita koje smo počeli zaprimati za gostovanja na podcastu koja bi bila promotivnog karaktera, odlučili smo pokrenuti novu vrstu sadržaja na podcastu Surove Strasti. I dalje ćemo pozivati goste koji su nam zanimljivi i od kojih i mi i slušatelji možemo nešto naučiti i/ili dobro se zabaviti, a sada otvaramo mogućnost i plaćenog sudjelovanja. Epizode koje su plaćene će transparentno biti označene u nazivu, na primjer:

E287 [Promo] Hrvoje Horvat – Zašto je bitno tijesto u pizzi

Format ovakvih epizoda će biti kao i do sada. I među promocijama ćemo birati goste koji su zanimljivi i koji su u skladu s našim vrijednostima. Na ovaj način, možemo financirati daljnje stvaranje sadržaja, širenje Surovih Strasti, a s druge strane omogućujemo onima koji žele i mogu doprijeti do naših slušatelja u promotivne svrhe, da to i naprave. Pri tome naši slušatelji točno znaju koji sadržaji su promotivni, što je najbolji etički smjer.

Cijenik sudjelovanja u Surovim Strastima u promotivne svrhe je:

  • Za epizode koje izlaze po redoslijedu kao što bi ih inače objavili, ovisno o tome koliko epizoda je snimljeno unaprijed: 7500 kn
  • Za “žurne” epizode koje ćemo sigurno objaviti unutar 7 dana od snimanja: 15000 kn
  • Za “hitne” epizode koje ćemo sigurno objaviti unutar 48 sati od snimanja: 20000 kn

Kontakt i daljnje informacije možete dobiti na e-mail adresi: info@surovestrasti.hr.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA