Prati nas
Slušaj na
Traži

E344 – Dario Marenić: Kako biti najbolji na svijetu u svojoj branši iz Hrvatske // ELDA

Play

Dario Marenić poduzetnik je s 34 godina iskustva te osnivač tvrtke Elda d.o.o. specijalizirane za proizvodnju tekućina za elektronske cigarete koja trenutno izvozi u više od 80 zemalja svijeta. Dario je ujedno i nositelj brojnih nagrada priznatih u cijelom svijetu. Njegova tvrtka Elda d.o.o. 2000./2001. bila je među top 7% po ukupnom prometu u Hrvatskoj, a 2001. i 2002. godine upisan je u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika.

S njim smo razgovarali o brizi za ekologiju, kako povećati korištenje obnovljivih izvorra energije, kako je fokus na obnovljivost pomogao da ELDA bude proglašena najboljom na svijetu u svojoj branši, njegovim poduzetničkim početcima, te o tome kako je primjenjivao praktično znanje.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu (https://patreon.com/surovestrasti). To je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 391