Prati nas
Slušaj na
Traži

E345 – Tonči Viljac – Kako uspjeti u građevini u međunarodnom okruženju uz ultra moderne materijale // Modular Living

Play

Tonči Viljac je nakon kratke karijere u pomorstvu pokrenuo građevinsku firmu Modular Living koja radi posebnu vrstu modularnih montažnih kuća, s čeličnom konstrukcijom i modernim materijalima, s velikom fleksibilnosti u arhitekturi i površinskim materijalima, a najveći dio poslovanja im dolazi iz inozemstva. Ovakve kuće se i vrlo lako recikliraju, što ih čini prilično održivim izborom. U industriji koja je vrlo konkurentna, Modular Living nudi nešto doista inovativno na domaćem tržištu.

S Tončijem smo pričali o tome kako je došao do ideje građevinske firme, koje iskustvo ima u toj industriji, kako je došao do stranih klijenata, te kakva je situacija s radnom snagom.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu (https://patreon.com/surovestrasti). To je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. Ovo nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 392