Prati nas
Slušaj na
Traži

E264 – Neven Vidaković, Ivan Stojanović – Zašto su investitori neuzbudljivi ljudi i zašto je investiranje kruh sa 7 kora

Play

O vrlo popularnoj temi osobnih financija i investiranja smo pričali s Nevenom Vidakovićem i Ivanom Stojanovićem. S Ivanom smo razgovarali već i prije u epizodi 176, njemu je investiranje stalni posao, radi u OptimTrader Hrvatska, a usput održava i brojne radionice za one koji tek počinju, gdje širi znanja i načine razmišljanja koja su potrebna za uspješnu interakciju s burzama. Dr. sc. Neven Vidaković je profesor na ZŠEM, te ima veliko iskustvo u bankarskom i investitorskom svijetu. Njegova firm Loti Trading se bavi trgovanjem. Iznimno zanimljive teme su pokrile dio žargona odnosno vokabulara koji se koristi u ovoj industriji, koje su česte strategije kod trgovanja vrijednosnicama, koje su nejčešće greške koje se rade te kako se ista situacija na tržištu može interpretirati na puno različitih načina. Pričali smo o tome kako treba ostati hladne glave, te zašto puno investitora zazire od Bitcoina i sličnih kriptovaluta.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 311