Prati nas
Slušaj na
Traži

E267 – Tom Gavazzi – Kako skupiti poznanstava iz Googlea, Facebooka, Microsofta, IBM-a, Europske svemirske agencije i Japanske industrije robota // Woom

Play

Tom Gavazzi je primjer osobe koja je drastično mijenjala karijere tijekom života i na temelju toga skupila ne samo ogromno iskustvo u raznim područjima nego i ogromnu količinu poznanstava koja su olakšala svaki sljedeći posao. Od početnog interesa za rad na burzi, gdje je Tom sudjelovao u osnivanju Zargrebačke burze i bio predsjednik Hrvatskog udruženja brokera, otišao je, kako kaže u potrazi za novim iskustvima, u industriju organizacije događaja, gdje je imao velikih uspjeha organizirajući “networking jedrenje” za Europsku svemirsku agenciju i za međunarodnu IT industriju, a nakon što je ta industrija potonula zbog pandemije, prebacio se u izradu platforme za organizaciju i marketing webinara Woom ali još uz to se povezao i sa robotskom industrijom Japana. S Tomom smo pričali o njegovim iskustvima i motivacijama, o tome kako se prebacivao iz industrije u industriju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 314