Prati nas
Slušaj na
Traži

E270 – Bruno Balen, Nika Pintar – Zašto investitori ulažu u osnivače a ne u proizvode // Cidrani

Play

Nika Pintar i Bruno Balen su osnivači i vlasnici firme Niksen, no puno su poznatiji po svom brandu Cidrani kroz koji proizvode i prodaju hranu i suplemente čiji zajednički nazivnik je “zdrav život.” Bilo kao dodatak, bilo kao glavna namirnica, njihovi proizvodi su nastali iz dubokih uvjerenja o zdravlju i zdravom životu. Osnivači Cidrana su i odličan primjer zašto je jedna od “mantri” startup svijeta da investitori ulažu u osnivače a ne u proizvode, jer dovoljno uporni i “ludi” osnivači će se izvući iz lošeg proizvoda ali obrnuto se neće dogoditi.

S našim gostima smo pričali o tome koja uvjerenja ih potiču i inspiriraju da idu dalje, gdje nalaze ideje za svoje proizvode te kako su uopće uspjeli pokrenuti proizvodnju zdravih namirnica, od kojih su neki kao specijalno fermentiran jabučni ocat Cidrani međunarodno hvaljeni, te kako su našli investitori koji su podigli vrijednost njhovog startupa za zdrav život na 3 milijuna eura.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 318