Prati nas
Slušaj na
Traži

E234 – Boško Praštalo – Što to znaci svjesno biti networker i zašto je dobro imati oznaku Superbrands // Poslovno mreženje

Play

Boško Praštalo je uspješno prešao iz rada za druge u rad za sebe. Karijeru u prodaji u radio industriji je zamijenio konzultantskim poslom u području prodaje ali i više od toga, u području kako najbolje stvoriti i upotrijebiti veze i poznanstva koji se stvaraju tijekom poslovnih događanja i prilika. Stvorio je tvrtke Sellution, za optimizaciju poslovanja, te Poslovno mreženje, za edukacije i konzultacije oko networkinga. Kao dio poslovne strategije, postao je i nositelj franšize Superbrands za Sloveniju, koji svake godine ocjenjuje brandove s najboljim nastupom na tržištu. S Boškom smo pričali o tome kakav je bio prijelaz iz zaposlenika u konzultanta, koje najčešće greške ljudi rade kod networkinga, te kako funkcionira (i zašto) Superbrands.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 280