Prati nas
Slušaj na
Traži

E238 – Tomislav Knezović – Kako postati vodeći izvoznik premium proizvoda u svojoj niši i zašto nam ih treba još 5 // Prostoria

Play

Tomislav Knezović je osnivač i direktor jedine domaće tvornice namještaja koja izvozi premium proizvode pod svojim vlastitim brandom – Prostoria. Priča o firmi je započela 2011., a njegovo iskustvo davno prije. Mnogi će ga se sjećati preko branda Perfecta iz 1990-ih, domaće tvornice madraca, s kojim je također ostvario uspjeh na tržištu, te na kraju i svojevrsni “exit”, odnosno prodaju firme nakom 18 godina poslovanja s njom. Tomislav je temeljit, uporan i dobro pripremljen, i pričali smo s njim o tome kako je bilo započinjati industrijsku proizvodnju u mladoj državi, zašto i kako je povlačio poteze koje je povlačio, na koji način se probio ne samo na međunarodno tržište nego u vrhunske segmente u istom, te zašto je nasušno potrebna konkurencija.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 284