Prati nas
Slušaj na
Traži

E251 – Hrvoje Balen – Od tečaja do sveučilišta kroz strast za edukacijom // Algebra

Play

Hrvoje Balen je su-osnivač i partner u Algebra grupi koja okuplja neka od najzanimljivijih mjesta za obrazovanje u Hrvatskoj. Algebra je primjer poduzetničkog poduhvata koji je nastao i rastao vrlo zdravo i postepeno, od početnih tečajeva preko edukacija za odrasle i mlade do statusa fakulteta i danas prvog privatnog tehničkog sveučilišta u Hrvatskoj. Mnogi bi se složili da je po kvaliteti odavno prešla državne institucije slične namjene. Kvaliteta u smislu tvrtke poslovanja je nedavno prepoznata i nagradom za EY poduzetnika godine 2020.

Zanimljivo je da je Hrvoju Alegbra nešto poput lifestyle posla, nešto čime se bavi cijeli profesionalni život i s čime se namjerava baviti i u budućnosti. Njegov CV definitivno nije ispunjen prelascima iz firme u firmu. Pričali smo o početcima Algebre, o strasti za edukacijom i organizacijom, kako je to bilo graditi jednog edukacijskog giganta, te što ide dalje.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 298