Prati nas
Slušaj na
Traži

E277 – Sanja Lopar – Fantastična životna priča kraljice luksuznih cigara // Lopar International

Play

Sanja Lopar ima fascinantnu životnu priču koja ju je dovela da danas bude sila, pokretač i dama ekskluzivnih cigara Lopar koje su već godinama dostupne po Monaku, Francuskoj rivijeri, na jahtama odabranih arapskih šeika, a tek odnedavno i u Hrvatskoj. Sanjina priča je doslovno nešto što se rijetko čuje čak i na našem podcastu, a uključuje karijeru u novinarstvu, distribuciji nafte u Jugoslaviji, epizodu s mobilizacijom glavnog štaba bijelih kaciga i američkog ministarstva obrane za vrijeme rata u Sarajevu, susret s visokim društvom u Švicarskoj, pobunu protiv muško-ženskih stereotipa, te danas branda finih cigara Lopar. Definitivno poslušajte jer tu ima priče za pet života u jednom.

Najavljujemo i live event Surovih Strasti s temom “Osobne financije” u Bikers Beer Factoryu 16.9.2021, kombinacija panela sa stručnjacima za teme mirovinskih, indeksnih i raznih drugih fondova, ulaganje u dionice, obveznice i kriptovalute, što je idealna prilika da s otvorenim barom i all-you-can-drink okruženjem nešto čujete, nešto naučite i pričate s ljudima koje zanimaju slične teme! Rezervirajte svoju kartu što prije jer ih uskoro više nema!

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 325