Prati nas
Slušaj na
Traži

E278 – Matija Žulj – Koje su loše osobine blue ocean strategije i na koji način je networking ključan za B2B posao // Agrivi

Play

Matija Žulj je osnivač i direktor startupa “Agrivi”, koji omogućuje ono što bi nazvali digitalnom transformacijom u poljoprivredi. Radi se o softveru za praćenje, predikciju i pravovremeno izvođenje radova u proizvodnji hrane, a tema našeg razgovora je bila kako pokrenuti i voditi relativno nišni B2B proizvod. Važan dio razgovora je bio posvećen dobrim i lošim stranama stvaranja blue ocean proizvoda, o važnosti edukacije kupaca da im nešto uopće treba te o velikoj ulozi osobnih odnosa s klijentima u takvom okruženju.

Najavljujemo i live event Surovih Strasti s temom “Osobne financije” u Bikers Beer Factoryu 16.9.2021, s panelom stručnjaka za teme mirovinskih, indeksnih i raznih drugih fondova, ulaganja u dionice, obveznice i kriptovalute. Ovo je idealna prilika da s otvorenim barom i all-you-can-drink okruženjem nešto čujete, nešto naučite i pričate s ljudima koje zanimaju slične teme, a o kojima često nemate prilike pričati! Rezervirajte svoju kartu što prije jer ih uskoro više nema!

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 326