Prati nas
Slušaj na
Traži

E315 – Marina Krleža – Seksualnost u edukaciji, poduzetništvu i ljubavi // Seksoteka

Play

Marina Krleža je kao malo tko u novije vrijeme pridonijela edukaciji iz područja seksualnosti, te razbijanju mitova, i jednostavno prekidu šutnje oko ovih tema. Njen projekt Seksoteka od 2016. pridonosi detabuizaciji i prihvaćanju nas ljudskih bića kao seksualnih bića. Zbog svega toga nije joj uvijek bilo lako – nažalost društvo nam je previše zatucano i agresivno, te joj nisu strane ružne riječi i poruke – no srećom dokaz je da se s hladnom glavom i razmišljanjem može i obraniti i izboriti za riječ. Naravno, za sve postoji vrijeme i mjesto i nitko nikoga ne sili da priča o seksu, masturbaciji, ekshibicionizmu, igračkama i pomagalima, i svim tim prirodnim temama, a ova epizoda Surovih Strasti je bila i vrijeme i mjesto za to.

Pričali smo također i kako spojiti ugodno s korisnim te na nekim od tih stvari zarađivati – ova epizoda će također biti vrlo informativna za one koji znaju što je OnlyFans. Zanimljivo je da smo se upravo s Marinom prvi put dotakli i teme Biohackinga, kako si povećati kvalitetu života i dugovječnost.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 363