Prati nas
Slušaj na
Traži

E314 – Ina Špiček – Kako postati uspješan pisac ljubavno-erotskih romana // Inna Moore

Play

Ina Špiček je karijeru u prodaji u IT industriji zamijenila poslom koji traži puno više truda i vremena ali koji joj je toliko drag da se osjeća puno bolje – postala je spisateljica ljubavnih romana pod pseudonimom Inna Moore. U našem društvu u kojem su takve promjene karijere i dalje previše rijetke, Ina je odličan primjer da se može, i ne samo to – nego i da može jako pozitivno djelovati na osobno zadovoljstvo i razvoj. Od početka u 2017. kad se “službeno” počela baviti spisateljstvom do danas, a to je oko 5 godina, je objavila 18 romana, što u prosjeku znači preko 3 romana godišnje. Takva produktivnost je dovela i do osnivanje vlastite izdavačke kuće, Innamorata, gdje je počela objavljivati svoje knjige ali i knjige drugih perspektivnih autorica i autora raznih žanrova.

S Inom smo razgovarali o tome kako je bilo odvažiti se na taj korak, koliko je zadovoljna s time što je postigla, kako održava takvu razinu produktivnosti i koji su daljnji planovi.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 362