Prati nas
Slušaj na
Traži

E319 – Ivan Miličević – Kako se prestati bojati a biti spreman na sve // TREN – The art of Change

Play

Ivan Miličević je iz lukrativnog tehnološkog zanimanja prešao u sretnije fizičko-sportsko zanimanje, i ne namjerava se vratiti nazad. Čovjek je kojem je snaga volje bitna komponenta života, i da si sam dokaže da može je radio zavidne poduhvate, poput pješačenja bosih nogu na Kilimandžaro. Ipak, nakon što je većinu života pokušavao nešto nekome dokazati, zatekli smo ga u “zen” fazi života, gdje je najviše do sada na miru sa sobom i onim što želi, te može otvoreno pričati o iskustvima kroz koje je prošao.

Pričali smo o tome kako i kada biti tvrdoglav a kada ne, tko može koristiti savjete mentora a tko najvjerojatnije neće, o važnosti toga da ljudi imaju svoj kutak u kojem mogu biti sami, o filozofiji života i o psihodelicima. Ovo je brza epizoda o osobnom napretku.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 367