Prati nas
Slušaj na
Traži

E320 – Božo Skoko – Da li uz Hygge i Lykke sljedeći svjetski trend treba biti – fjaka?

Play

Božo Skoko je stručnjak za odnose s javnosti, profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, voditelj kolegija iz ovog područja te voditelj poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je osam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.

Jedan od velikih interesa, i povod ovom razgovoru, mu je tema identiteta i imidža država, te kako brendirati države i gradove. U Hrvatskoj nema smjera niti strategije za ovo, te je turizam mahom slučajna pojava, ali ne bi trebalo biti tako i može se bolje. Pričali smo o dobrim iskustvima stranih država, te kako imidž države utječe na njenu ekonomiju.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 368