Prati nas
Slušaj na
Traži

E334 – Luka Abrus – Kako izaći na američko tržište // Five

Play

Luka Abrus je co-founder FIVE-a, agencije za product design, software development i optimizaciju user engagement-a, te je autor nekoliko knjiga, Radi i kao predavač na Sveučilištu Vern, te je kolumnist u IT magazinu „Mreža“ u kojem je objavio preko 150 članaka. Ova epizoda Surovih Strasti je završna u svojevrsnoj trilogiji u kojoj smo obradili agenciju Five i njenu akviziciju od grupe Endava kroz iskustva i komentare osnivača i direktora:

  • Sven Marušić – Kako sastaviti i upravljati timovima u tvrtci
  • Viktor Marohnić – Što bi nakon višemilijunskog exita napravio drugačije da kreće ispočetka
  • Luka Abrus – Kako izaći na američko tržište

S Lukom smo razgovarali i o samoj akviziciji – što je to, kako funkcionira i koje su pozitivne strane. Definirali smo „stablo preporuka“ i razgovarali o tome kako ga izgraditi te zašto je važno, te zašto je Amerika još uvijek obećana zemlja za startup-ove.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 382