Prati nas
Slušaj na
Traži

E347 – Istok Pavlović – Kako se istaknuti ako AI bude svima stvarao sadržaj i tko se boji ChatGPT-a

Play

Istok Pavlović je stručnjak u puno područja, a vjerojatno je najpoznatiji u području marketinga, autor je brojnih kolumni, i svojedobno proglašen najutjecajnijim blogerom u Srbiji, ali osim toga je pokretač brojnih manjih i većih biznisa i medija, te se bavi i glazbom. Jedna od brojnih zanimljivosti vezanih za njega je da je napravio web aplikaciju KukuKlok.com koji je doživio svjetsku popularnost nakon što su ga preporučili Tim Ferris, Guy Kawasaki i portal LifeHacker, te što je radio na startupu Frame koji je prodan za 190 milijuna dolara.

Danas među ostalim predaje Digitalni marketing, te je s Ivanom Biladijem osnovao Masterbox – platformu za učenje digitalnog marketinga. Do sada je na Masterboxu bilo preko 10.000 ljudi iz Srbije, Bosne, Hrvatske, Crne Gore, ali i iz dijaspore.

S Istokom smo razgovarali o tome kako nove tehnolgije utječu na koncept ali i praksu marketinga, o ChatGPT-u, kako će se promijeniti marketing i drugi poslovi zbog njega i drugih projekata umjetne inteligencije, te što zbog toga trebamo planirati u budućnosti.

Ivan je napravio što je rekao u razgovoru i njegovoj knjizi o startupima možete postavljati pitanja ovdje!

Surove Strasti nominirane su za Večernjakovu ružu! Hvala svim slušateljima i žiriju koji nas je nominirao – a da bi glasali za nas, pošaljite poruku sa sadržajem “RUZA2022 84” na broj telefona “60 085”.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu (https://patreon.com/surovestrasti). To je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. Ovo nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 394