Prati nas
Slušaj na
Traži

E348 – Ana Brajković – Kako otvarati vrata u prodaju edukacijskih treninga

Play

Ana Brajković je nakon 10 godišnje karijere u Tisku i Agrokoru na mjestima direktora odjela razvoja i voditelja edukacija pokrenula savjetovanje i edukacije zaposlenika putem vlastite firme. Osobno je održala preko 3000 edukacija i treninga te piše za Poslovni dnevnik i Slobodnu Dalmaciju na temu prodaje, ljudskih resursa, razvoja zaposlenika i njihovih vještina.

S Anom smo razgovarali o tome kako dolazi do klijenata, o prednostima i manama online edukacija, kako i zašto edukacija mora biti strast, o njenoj komunikaciji s klijentima i polaznicima, o tome što za nju znači feedback polaznika te na koji način ona prenosi svoje znanje.

Surove Strasti nominirane su za Večernjakovu ružu! Hvala svim slušateljima i žiriju koji nas je nominirao – a da bi glasali za nas, pošaljite poruku sa sadržajem “RUZA2022 84” na broj telefona “60 085”.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu (https://patreon.com/surovestrasti). To je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. Ovo nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 395