Prati nas
Slušaj na
Traži

E279 – Bernarda Cecelja – Što se može postići sa konzistencijom i dobro odabranom nišom // Bernarda madraci i kreveti

Play

Bernarda Cecelja je osnivačica i pokretna sila iza poznatih madraca i kreveta Bernarda. Ako ste pratili medije u zadnjih 20-tak godina, sigurno ste naišli na njihov slogan “dobar san za zdrav život.” Povijest tvrtke je primjer dobrog poduzetništva – Bernarda je primjetila potrebu na tržištu, te iskoristila prethodno iskustvo i poslovne kontakte da bi počela proizvoditi nešto do čega joj je osobno stalo, na način koji joj odgovara. To je isto dobar primjer odabira niše u kojem tvrtka može napraviti veliki iskorak u svježem tržištu.

Najavljujemo i live event Surovih Strasti s temom “Osobne financije” u Bikers Beer Factoryu 16.9.2021, s panelom stručnjaka za teme mirovinskih, indeksnih i raznih drugih fondova, ulaganja u dionice, obveznice i kriptovalute. Ovo je idealna prilika da s otvorenim barom i all-you-can-drink okruženjem nešto čujete, nešto naučite i pričate s ljudima koje zanimaju slične teme, a o kojima često nemate prilike pričati! Rezervirajte svoju kartu što prije jer ih uskoro više nema!

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 327