Prati nas
Slušaj na
Traži

E280 – Toni Milun – Borba protiv financijske nepismenosti

Play

Toni Milun je matematičar koji je postao poznat po svojim aktivnostima u financijskom obrazovanju. Od skromnih početaka gdje je za YouTube snimao lekcije iz matematike za svoje učenika srednje škole, Toni je postao senzacija ne samo na YouTubeu nego i na televiziji s emisijom Financijalac, te kasnije s projektom S Milunom do Milijuna. Danas Toni objavljuje sadržaj na svom webu tonimilun.hr a u ovoj epizodi poslušajte kako je došlo do toga da se uhvatio borbe za financijsku pismenost, što ga motivira, te koliko je žalosno znanje financijske pismenosti u Hrvatskoj.

Najavljujemo i live event Surovih Strasti s temom “Osobne financije” u Bikers Beer Factoryu 16.9.2021, s panelom stručnjaka za teme mirovinskih, indeksnih i raznih drugih fondova, ulaganja u dionice, obveznice i kriptovalute. Ovo je idealna prilika da s otvorenim barom i all-you-can-drink okruženjem nešto čujete, nešto naučite i pričate s ljudima koje zanimaju slične teme, a o kojima često nemate prilike pričati! Rezervirajte svoju kartu što prije jer ih uskoro više nema!

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 328