Prati nas
Slušaj na
Traži

E281 – Tamara Vrhovec Sekač – Kako razriješiti prepreke u investiranju za bolju budućnost // Finax

Play

Tamara Vrhovec Sekač dolazi iz tvrtke Finax gdje je predstavnica za Hrvatsku, a radi se o robosavjetniku koji je najpoznatiji  po tome što uz vrlo niske naknade nudi upravljane ETF portfelje za najširi krug korisnika

Tamaru ste mogli čuti na našem prvom live eventu koji se održao 16.9., gdje je pričala kako početi s ulaganjem u ETF-ove. Slovačka tvrtka iz koje dolazi, Finax je među pionirima u Europi po tome što nudi vrlo lagan način investiranja u, ETF-ove: s nekim pogodnostima koje ne postoje u Hrvatskoj, a to su između ostalog: osiguranje investicija od strane Jamstvenog fonda do 50.000 eura (u Hrvatskoj je do 150.000 kn odnosno 20.000 eura) te mogućnost otvaranja računa za djecu odnosno maloljetnike, koji automatski prelaze u njihovo vlasništvo kad napune 18 godina.

Što su ETF-ovi,  (Exchange Traded Funds) tj. fondovi kojima se trguje na burzi mogli ste saznati na panelu ali i u epizodama podcasta s tagom “osobne financije.” 

Ukoliko želite početi investirati s Finaxom to možete učiniti putem ove poveznice.

Podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se svaki mjesec automatski izdvoji neki iznost, na primjer 10-tak eura za Surove Strasti. To nije veliki iznos – možda jedna pizza s pićem mjesečno, a nama puno znači. Potražite još i naš izbor prepričanih poslovnih knjiga na academy.surovestrasti.com.

Ovo su Surove Strasti i idemo dalje u novu sezonu!

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 329