Prati nas
Slušaj na
Traži

E283 – Tin Sedlar – Kako pričati fore zatvorenicima

Play

Danas – spektakl – u ovoj epizodi pričamo s Tinom Sedlarom, jednim od mlađih domaćih stand-up komičara, koji se ipak uspio baviti ovim sportom preko 10 godina. Karijeru u školi zamijenio je karijerom u stand-upu, počevši na način koji bi preporučio svima – na open mic večeri, odnosno večeri otvorenog mikrofona gdje se svi mogu doći okušati u stand-upu. Dugo vremena je bio član “Studija Smijeha” koji se može pohvaliti da je prvi hrvatski ali i regionalni klub stand-up komedije.

Danas ima preko 900 predstava, okušao se i u on-line i hibridnim predstavama, čime se malo koji komičari mogu pohvaliti, a u zadnje vrijeme je možda najpoznatiji po seriji YouTube clipova i predstava uživo pod nazivom “Ocat i sin,” koju je napravio sa svojim idolom i uzorom Zlatanom Zuhrićem – Zuhrom. Popularnost ovog projekta je iznenadila i njega samog – a zašto, poslušajte u epizodi podcasta!

Podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se svaki mjesec automatski izdvoji neki iznos, na primjer 10-tak eura za Surove Strasti. To nije veliki iznos – možda jedna pizza s pićem mjesečno, a nama puno znači. Potražite još i naš izbor prepričanih poslovnih knjiga na academy.surovestrasti.com.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 331