Prati nas
Slušaj na
Traži

E286 – Goran Deak – Zašto je interna motivacija foundera najvažnija osobina startupa // TDA

Play

Goran Deak je osnivač startupa Top Digital Agency (TDA), jednog od najaktivnijih domaćih tehnoloških startupa, čija funkcija je spajanje agencija i onih koji trebaju usluge agencija. TDA sam po sebi nije agencija nego servis kojeg možete koristiti da pronađete, na primjer, marketinšku agenciju u zemlji u koju se namjeravate širiti, ili obrnuto, da nađu vas.

Glavna tema razgovora s Goranom je bio – startup mindset – kako i zašto founderi trebaju razmišljati pri pokretanju startupa. Glavne osobine uspješnih osnivača startupa su po svemu sudeći ogromna tvrdoglavost i otpornost na nedaće, a suptilnije savjete poslušajte u razgovoru.

Podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se svaki mjesec automatski izdvoji neki iznos, na primjer 10-tak eura za Surove Strasti. To nije veliki iznos – možda jedna pizza s pićem mjesečno, a nama puno znači. Potražite još i naš izbor prepričanih poslovnih knjiga na academy.surovestrasti.com.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 334