Prati nas
Slušaj na
Traži

E287 – Damir Matešković – Zasto se muškarci ne bi lijepo odijevali // Fidelio odijela

Play

Damir Matešković je oduvijek razmišljao o stilu – kroz odjeću, frizuru, kozmetiku, dobro držanje i sklad. Cijeli profesionalni život bavio se nečim iz ovih industrija, a započeo je u prodaji profesionalnih frizerskih proizvoda. Kako sam kaže, uočio je nerazvijenost frizerske industrije te je uz svoj vlastiti salon 4LOOK pokrenuo i akademiju za frizere. Danas posluje kroz brandove vezane za 4LOOK, te Gentlemen’s Shop i Fidelio.

Krojački brand Fidelio je bio glavnI razlog zašto smo pozvali Damira, jer ima zanimljiv koncept – rade odjeću raznih vrsta ali naročito odijela po mjeri – na polu-industrijski način s kojim mogu osigurati relativno niske cijene a opet visoki stupanj podešavanja prema dimenzijama klijenta. Jedan od razloga za Fidelio je i Damirovo vlastito iskustvo s teškim pronalaženjem odjeće svojih dimenzija. Izdvojili bi po zanimljivosti i dijelove razgovora o tome da li i kako kupiti odijelo na trošak firme, što bi Damir napravio s Orljavom, te o tome što tjera poduzetnike da rade to što rade – a o svemu tome i puno više ćete poslušati u epizodi.

Podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se svaki mjesec automatski izdvoji neki iznos, na primjer 10-tak eura za Surove Strasti. To nije veliki iznos – možda jedna pizza s pićem mjesečno, a nama puno znači. Potražite još i naš izbor prepričanih poslovnih knjiga na academy.surovestrasti.com.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 335