Prati nas
Slušaj na
Traži

E285 – Tvrtko Kračun – Što sve trebate znati o kanabisu u 21. stoljeću // hemps.hr

Play

Tvrtko Kračun je definitivno našao svoju strast nakon puno traženja. Jedan je od onih koje škola nije uspjela zainteresirati više od minimuma koliko je potrebno, no to ga nije spriječilo da pokušava razna zanimanja, uključujući urara i operatera autopraonice, dok nije došao do onog čime se sada bavi – originalnim lancem prodavaonica legalnih proizvoda od konoplje hemps.hr, koji ima šanse proširiti se na druge zemlje Europe. 

Naravno, prava budućnost ovakvog posla leži u nadi legalizacije prodaje proizvoda koji su trenutno zabranjeni, a sretna okolnost koja možda pomogne a možda ne, je da uskoro otvaraju muzej konoplje – i to prekoputa policijske postaje u Petrinjskoj. Muzej će biti posve edukativne naravni i neće puštati mlađe od 18 godina – a zasigurno će doprinijeti i turističkoj ponudi grada.

Podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se svaki mjesec automatski izdvoji neki iznos, na primjer 10-tak eura za Surove Strasti. To nije veliki iznos – možda jedna pizza s pićem mjesečno, a nama puno znači. Potražite još i naš izbor prepričanih poslovnih knjiga na academy.surovestrasti.com.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 333