Prati nas
Slušaj na
Traži

E288 – Ivica Vrančić – Zašto su leaderi ponekad hladni ljudi

Play

Ivica Vrančić je psiholog, predavač, coach i konzultant, te ima rijetko viđenu širinu i dubinu iskustva u području koje možemo približno nazvati “HR” – odnosno upravljanje ljudskim resursima. Kao što i sam kaže, niti je to pravi naziv za ono što radi, niti je taj naziv dovoljno specifičan danas da svatko razumije o čemu se radi. A radi se o tome kako poboljšati efikasnost u organizacijama, što je ni manje ni više direktno povezano s profitom te organizacije.

S obzirom na stvarno veliko iskustvo, Ivica se nije ustručavao komentirati na koje sve načine organizacije griješe u pristupu zaposlenicima, te pogotovo kako griješe voditelji tih organizacija. Na primjer, nije rijetkost u praksi da direktori za svoje zaposlenike žele stvari koje sami ne žele, a Ivica je dovoljno iskusan da takve prepozna i odbija suradnju već na početku. 

Podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se svaki mjesec automatski izdvoji neki iznos, na primjer 10-tak eura za Surove Strasti. To nije veliki iznos – možda jedna pizza s pićem mjesečno, a nama puno znači. I dalje traje prilika da ostvarite pogodnosti ako se prijavite na platformu Finax putem koje možete planirati zaradu ili mirovinu putem investiranja u fondove na burzama vrijednosnica! Kliknite na link na naslovnici našeg weba surovestrasti.com.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 336