Prati nas
Slušaj na
Traži

E290 – Dalibor Šumiga – Čovjek koji i dalje mjeri mozak govori o tome gdje griješe marketingaši // Promosapiens

Play

Dalibor Šumiga je svjetski stručnjak u području neuromarketinga, odnosno načina kako s visokom tehnologijom izmjeriti i optimizirati kakvu percepciju naš um ima prema određenim marketinškim porukama ili strategijama. Čest je i izuzetno rado viđen gost na svjetskim konferencijama o ovoj temi, a među klijentima su mu neki od najpoznatijih svjetskih brandova. Za razliku od “običnih” marketingaša, on ima brojeve do kojih je došao mjerenjem moždanih valova i fizičkog stanja konzumenata reklama.

Kao i prošli put kad smo pričali s Daliborom u epizodi E018, i ovaj put smo se dotakli što je sve moguće napraviti s neuromarketingom, ali smo išli i u šire teme kao što su reakcije određenih generacija prema različitim marketinškim strategijama, te gdje marketingaši najčešće griješe.

Podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se svaki mjesec automatski izdvoji neki iznos, na primjer 10-tak eura za Surove Strasti. To nije veliki iznos – možda jedna pizza s pićem mjesečno, a nama puno znači. I dalje traje prilika da ostvarite pogodnosti ako se prijavite na platformu Finax putem koje možete planirati zaradu ili mirovinu putem investiranja u fondove na burzama vrijednosnica! Kliknite na link na naslovnici našeg weba surovestrasti.com.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 338