Prati nas
Slušaj na
Traži

E295 – Shawn – American Barber, American Soldier, and Native American

Play

Shawn, čije prezime ga možete pitati kad dođete u njegov barbershop, je proveo zanimljiv i relativno buran život u Americi i svijetu, prije nego se skrasio u Hrvatskoj. Oduvijek ga zanimalo frizerstvo i moda, i u jednom životnom trenutku je bio u visokom društvu Hollywoodskih zvijezda, a onda s druge strane je bio aktivno služio u Američkoj vojsci i to u objavještajnom svojstvu. Uz sve to, ima iskustvo da je potomak i član pravog američkog plemena Indijanaca, i jako zanimljivo stajalište o duhovnosti. Njegova iskustva su ga formirala u svestranu i zanimljivu osobu koja može pričati o praktički svemu.

Ovo je Novogodišnja epizoda Surovih Strasti, te se nadamo da ćete uživati slušajući o čovjeku koji ima iskustva kao rijetko tko u Hrvatskoj, bilo o tome kako je to raditi u barbershopu i zašto su američki brice posebni, (pa čak i o tome kako stalno traži radnike), bilo o dogodovštinama dok je živio i radio u Manhattanu, bilo njegov pogled o Hrvatskoj koji je dosta nastao pod utjecajem iskustva u vojsci. Nadamo se da vam je 2021. godina bila barem podnošljiva ako ne i vrlo uspješna, te da će iduća biti još bolja!

— Ivan i Saša

Želite li da i dalje stvaramo ovakav sadržaj? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

 

More from this show

Epizoda 343