Prati nas
Slušaj na
Traži

E296 – Marjan Jakobac – Kako doći do međunarodnih franšiza, kako napraviti svoju i koja je budućnost CBD-a // LaCantina

Play

Marjan Jakobac ima opsežnu karijeru u osmišljavanju i lansiranju proizvoda, osobito co-branding proizvoda s doista međunarodnom postavom. Iskustvo rada u Agrokoru primjenio je u stvaranju energetskog pića co-brandiranog s MTV-em, kojeg je uspješno distribuirao na međunarodnom tržištu. Kao što sam kaže, glavna stvar u ostvarivanju poslova je prepoznavanje i iskorištavanje prilika, a glavni alat je – networking.

S Marjanom smo pričali o puno tema i razgovor je dosta dinamičan – tome kako je dolazio do ideja za svoje poslovne poduhvate, koja je budućnost industrije kanabisa u slobodnoj upotrebi, te za koga je, a za koga nije MBA edukacija.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 344