Prati nas
Slušaj na
Traži

E297 – Borna Segulin – Dobre i loše strane kvartovskog pozicioniranja // MojKvart

Play

Za proizvod Borne Segulina ste zasigurno čuli odnosno vidjeli ako ste ikad tražili neko zanimanje u vašoj blizini, kvartu ili gradu. To je moglo biti urar, staklar, pa i vodoinstalater. Među rezultatima na Googleu ste vrlo vjerojatno vidjeli i MojKvart.hr koji se isprofilirao kao oglasnik za lokalne biznise. Naoko jednostavna ideja, ali u današnje vrijeme i vrlo potrebna – rijetko tko od nas danas zna napamet gdje je najbliži postolar.

No MojKvart je samo jedan od poduhvata Borne, te smo s njim pričali i o networkingu, važnosti edukacije, koliko je dobro ili loše brandirati se za “kvart” umjesto za neku drugu zemljopisnu oznaku, te što dalje namjerava s ovim i drugim projektima.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 345