Prati nas
Slušaj na
Traži

E298 – Ivan Voras – Što je naučio tijekom podcasta i kako napreduje startup Equinox

Play

Ivan Voras je akademski svijet zamijenio svijetom poduzetništva – i ova epizoda je jedan od načina da saznate kako mu ide (drugi je da ga pozovete na ručak). Slušateljima je poznat kao su-voditelj upravo ovog podcasta kojeg slušate – Surovih Strasti – no Ivan ima iskustvo u vrlo raznolikim područjima, među kojima su novinarstvo, NLP, arhitektura velikih baza podataka, podcasting, dizajn elektroničkih i IoT sustava, razvoj blockchain aplikacija, te poduzetništvo.

Ovaj put smo se koncentrirali na startup kojem trenutno posvećuje punu pažnju – Equinox – koji poslovnim korisnicima nudi ulazak u fantastični svijet “Metaversea”, odnosno omogućuje im nastup, marketing, pozicioniranje i pristup korisnicima u sasvim novom mediju. Ovako “blue ocean” ideja je inovativna i agresivna – a u podcastu poslušajte kako on i su-osnivači startupa napreduju, te koji su im daljnji planovi.

Ovo je prva od dvije specijalne epizode povodom skore objave 300-te epizode podcasta, gdje umjesto s gostima pričamo s nama. Format je drugačiji, trajanje je drugačije – i zanima nas vaš feedback!

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 346