Prati nas
Slušaj na
Traži

E299 – Saša Tenodi – Kako iskoristiti blue ocean u oglašavanju

Play

Saša Tenodi, osim što je su-voditelj podcasta kojeg upravo slušate, je i vrlo uspješan komunikacijski trener, jedini certificiran za NLP u Hrvatskoj, te serijski (odnosno paralelni) poduzetnik. U zadnje vrijeme možete ga slušati i na podcastu Nominis udruge eCommerce, te na Prodajnom Mindsetu, gdje razgovara s gostima o temama u kojima je stručan i strastven – prodaji, marketingu i pozicioniranju.

U ovoj epizodi, jednoj od specijalnih povodom bliske 300-te epizode podcasta, smo pričali o Sašinom velikom poduhvatu – Sastanci.com, firmi i usluzi kakva do sada nije postojala na ovim prostorima – a radi se o servisu za dogovaranje poslovnih sastanaka između drugih firmi. Od toga da mogu pronaći i kontaktirati firme prema kriterijima koji od njih traže klijenti, do “probijanja leda” pri kontaktiranju novih potencijalnih klijenata. Od prošle godine Saša je odlučio propagirati vrijednost pozicioniranja na temelju vlastitog iskustva i dokaza o akceleraciji customer Journeya u partnerstvu s Renatom Ostojićem unutar agencije Hangar positioning. Pričali smo o tome kako je došao na tu ideju, kako napreduje implementacije i koji su mu planovi za budućnost.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 347