Prati nas
Slušaj na
Traži

E302 – Vladimir Semenčić – Koliko hrabrosti je potrebno muškarcima da plešu salsu // Salsa Adria

Play

Vladimir Semenčić je karijeru u IT-u zamijenio nečim više lepršavim i moglo bi s reći zdravijim: plesanjem, podučavanjem i naposlijetku organizacijom festivala latinoameričkih plesova. Od skromnih koraka u studentskim danima došao je do toga da je organizator najvećih festivala ovog plesa na Jadranu, pod zajedničkim motom Sea, sun, salsa, gdje ogromna većina gostiju dolazi iz inozemstva.

S Vladimirom smo pričali kako je došao do te ideje, te kako je prikupio posjetitelje za prvi festival u koji je kretao praktički bez prijašnjih iskustava u toj industriji.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 350