Prati nas
Slušaj na
Traži

E303 – Toni Trivković – Kakvo je splitsko stanje poduzetničkog mindseta // AGILO

Play

Toni Trivković je osnivač agencije AGILO, ali i pokretač Open Coffee meetupa u Splitu te Split Tech Citya. Ono što je zanimljivo je da je Toni počeo Open Coffee meetup iako je bio jedva punoljetan u 2008., iz želje da upozna ljude sa sličnim interesima – što mu je vrlo uspjelo. Ovaj meetup koji okuplja ne samo IT-evce nego i sve koje zanima moderni svijet – dizajnere, marketingaše, influencere, je postao jedan od uspješnijih svoje vrste, te je tijekom godina na njemu prisustvovalo oko 1000 ljudi. Još je bolje što se iz ideje meetupa stvorila i ideja za Split Tech City, udrugu koja danas okuplja brojne uspješne IT tvrtke i organizira događaje i networking samostalno od Open Coffea.

Njegova agencija za razvoj i dizajn softvera AGILO danas posluje gotovo isključivo sa stranim klijentima, te smo pričali i o tome kako napreduje posao, što sve rade, kakav i m je odnos s klijentima, te koji su planovi za budućnost.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 351