Prati nas
Slušaj na
Traži

E304 – Edvin Jurin – Kako pomiriti ego i biznis?

Play

Edvin Jurin je veteran marketinške branše, s početcima u vremenima kad marketinga još nije bilo na ovim prostorima kao zasebne aktivnosti. Započeo je karijeru kao mladi ekonomist poduzeća Istravino, a svoj prvi međunarodni uspjeh doživio je kao dugogodišnji direktor marketinga I član Poslovodnog odbora ACI-a, lanca marina uzduž jadranske obale. U ACI-u je bio zadužen za osmišljavanje, implementiranje i launching branda kao i prodaju u vrijeme kad je ACI slovio kao jedan od najpropulzivnijih turističkih brandova na Mediteranu. Njegova iskustva uključuju hotelsku industriju, duhansku industriju, McCann Erickson Croatia i Momentum Hrvatska, te je direktor Festivala oglašavanja FESTO, i suosnivač VENTUM-a, međunarodnog Festivala event marketinga, guerilla i ambient marketinga. Danas je savjetnik za korporativnu komunikaciju i posebno brand arhitekturu, piše za portal Epoha, te je nositelj kolegija menadžmenta turističke destinacije na UTILUSU.

S Edvinom smo pričali o tome kako je to bilo započinjati u vrijeme kad se rijetko tko bavio marketingom, što je naučio u dugogodišnjoj karijeri, te što misli o situaciji danas.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 352