Prati nas
Slušaj na
Traži

E305 – Darian Škarica – Što će metaverse biti jednog dana i zašto je to religiozno iskustvo // Delta Reality

Play

Darian Škarica je direktor i suosnivač Delta Reality, poznatog i nagrađivanog studija specijaliziranog za virtualnu stvarnost i proširenu stvarnost (virtual reality, augmented reality). Sa desetljećem iskustva u izradi iskustava s ovim tehnologijama, danas rade većinom za međunarodne klijente a najveći projekti su im “primijenjeni” a ne “zabavni.” Veliki dio razgovora posvetili smo tome što su virtualna i proširena stvarnost, što bi mogao biti metaverse, kako se mogu isprobati ove tehnologije, te koje su sadašnje i nadolazeće primjene.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 353