Prati nas
Slušaj na
Traži

E306 – Vedran Zrilić – Kakva strast i lovački instinkt su potrebni za kolekcionarstvo više od 100 automobila // Zoom-zoom Mazda

Play

Vedran Zrilić – Vedri je osoba koju ćete teško naći Googlanjem, a nije ni na društvenim mrežama. Iako se bavi atraktivnim poslovima i projektima, medijska eksponiranost mu je za sada skromna. Tek kombiniranjem s riječi “Mazda” možete doći do šačice članaka koji daju samo uvod u njegovu dosta osebujnu ličnost i interese. Vedran je su-osnivač poduzeća Zoom Zoom Auto koje je specijalizirani za servis Mazda automobila, no ono po čemu se razlikuje od postojećih firmi je njegova strast za životom, automobilima i ženama.

U ovom intervjuu smo dotakli tek manji dio njegovih interesa, no svakako vam preporučamo da poslušate kako je to imati kolekciju više od 100 Mazda automobila crvene i bijele boje (inspirirano šahovnicom), kakvu strast je potrebno imati za brigu o kolekciji, za uspostavljanje novog muzeja automobila specijaliziranog za Mazdu, te dokle sve ide njegova strast za japanskom kulturom općenito. Za ilustraciju, Vedran je osoba iza obilježavanja stogodišnjice (i idućih godišnjica) Mazde u Hrvatskoj, njegovi automobili su česti gosti kad se priča o vintage vozilima i povijesti, a ne skriva ni da mu je po stilu i šarmu drago uspoređivati se s agentom 007.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 354