Prati nas
Slušaj na
Traži

E307 – Davor Zdjelarević – Gdje se susreću strast za vinom i strast za životom, te zašto je dobro za poduzetnike živjeti u SAD-u

Play

Davor Zdjelarević je sam po sebi brand za vino. Prvi vinar-poduzetnik u Hrvatskoj, sa strašću koja je obogaćena znanjem, Davor ima toliko iskustva u vinarskom poslu koliko većina organizacija neće nikada prikupiti. Počeo je skromno, s nasadima koje je naslijedio od djeda u okolici Slavonskog Broda, te je taj posao skalirao do zavidne veličine, da bi odnedavno otišao u smjeru da svoju pojavu, znanje i strast pretvori u brand na način da biranim vinima na tragu franšize daje svoj pečat kvalitete.

Razgovarali smo o teškim početcima, o tome što je naučio u Americi, što znači biti vinar, kako se odnosi prema novim trendovima koji nisu tradicionalni, te koji su mu daljnji planovi.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 355