Prati nas
Slušaj na
Traži

E308 – Zoran Đukanović – Kako je svjetski putnik postao borac protiv Miloševićevog režima, počasni konzul Tajlanda i član Masonske lože

Play

Zoran Đukanović ima fascinantna životna iskustva. Roditelji koji su mu radili u JAT-u (Jugoslavenski Aero Transport, avio-prijevoznik Jugoslavije), su mu omogućili da putuje svijetom odmah nakon rođenja, te se do sada nije zaustavio. Jedan je od istinskih svjetskih putnika i prirodno je da mu je strast postala turizam. Nakon dugogodišnje suradnje s Tajlandom, postao je njihov počasni konzul za Srbiju, no to je samo jedna od crtica iz njegovog fascinantnog života. Pričali smo o temama od toga kako je sudjelovao u Radiu Index koji se 90-tih suprostavio Miloševićevom režimu, do toga što su Masonske lože čiji je član.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 356