Prati nas
Slušaj na
Traži

E311 – Frano Ridjan – Kako se pozicionirati kao medijska ličnost i kakav bi late night show vodio da može

Play

Frano Ridjan je poznati glas, ali i lice i humor, u dnevnim boravcima diljem Hrvatske. Za sebe kaže da je voditelj opće prakse, da ga zanima i uživa u svim različitim ulogama i načinima vođenja koje je radio. Počeo je s nastupima uživo, još kao folkloraš, pa prešao na radio, što kaže da je ključno za razvoj dobrog voditelja – jer je naučio kako prenijeti emociju i dobro raspoloženje prije nego prenese sliku. Njegov glas je prisutan u mnogim voiceoverima i najavama te ćete ga sigurno prepoznati i ovdje.

Frano je zanimljiva osoba, praktički odrastao u medijima, sa zavidnim iskustvom i znanjem te vrhunskom karijerom – a uz sve to skupa je uspio biti i zabavan. Pričali smo o tome što bi najradije radio da može – late night show – te što ga smeta trenutno u medijima. Vrhunska epizoda sa sugovornim koji svoje znanje prenosi na zabavan način!

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 359