Prati nas
Slušaj na
Traži

E312 – Mauro Lukić – Kako birati ideje za poduzetništvo

Play

Mauro Lukić je serijski poduzetnik koji je odlučio da nakon studiranja prava želi diversificirati svoje aktivnosti u smjeru proizvodnje i menadžmenta. Nakon Deloitta je radio kao pravni savjetnik u Agenciji za mobilnost i programe EU, te ubrzo nakon toga je otvorio prvu firmu – Armatus Prudentia za savjetovanje u pravnoj sukladnosti. Nije stao tu, te je osnovao i Creo Lab Group koja se bavi proizvodnjom ekoloških proizvoda – a prvi su mirisne svijeće – te je preuzeo poslovne udjele u Tvornici Dobre Hrane koja proizvodi pseću hranu. Trenutno je pak i direktor KK Cibone, gdje radi na uspostavljanju financijske samoodrživosti, a dio te strategije je i tokenizacija putem blockchaina.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 360