Prati nas
Slušaj na
Traži

E313 – Đulijano Nola – Koji su fundamenti online prodaje i koja je vizija kuhanja u budućnosti // Bots&Pots

Play

Đulijano Nola je serijski poduzetnik sa već nizom uspješnih poslovnih poduhvata, no gotovo nijednog od njih ne bi bilo da nije dio uigranog tima koji je sposoban napraviti praktički bilo koji biznis. Kad bi smo govorili paušalno, u timu je jedan prodavač i dva šljakera, no to ne govori ni približno cijelu priču, jer kako smo čuli u razgovoru, svaki od njih je vrhunski i u formiranju proizvoda, nalaženju tržišta i izračunu profitabilnosti. Najnoviji poduhvat u kojem je Đulijano već šestu godinu, je “Gamma chef” odnosno restoran “Bots&Pots” – ideja robota koji kuhaju koja je dovedena do profinjene faze sa velikim mogućnostima i za korisnike i za njihovu firmu.

Ova epizoda sadrži i dosta živo brainstormanje na temu što se sve može napraviti s platformom robotskih kuhara, a i vrhunske informacije za sve potencijalne serijske pokretače firmi, inovatore i one koji se tek traže!

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju. 

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 361