Prati nas
Slušaj na
Traži

E321 – Branimir Gospić – Kako zaposlenicima omogućiti benefite na način koji svima udovoljava // Moontop

Play

Branimir Gospić je osnivač startupa Moontop koji omogućava s jedne strane poslodavcima da što bezbolnije i bez papirologije upravljaju tzv. “benefitima” zaposlenika – a ovdje spadaju sve pogodonosti koje se ne isplaćuju novčano, na primjer prehrana, prijevoz, teretana, welness, frizeraj – a s druge strane zaposlenicima da jednostavno iskoriste ove benefite, također bez papirologije, pravdanja računa i slično. Na ovu ideju došao je nakon 13-godišnjeg iskustva u korporaciji gdje je i sam imao sličnih problema, a slijedeći liniju razmišljanja da želi napraviti nešto inovativno, globalno i korisno za društvo. U tom smislu, ovo je “školski” primjer dobrog startupa i foundera: nakon dugogodišnjeg iskustva i uspješnog menadžerskog staža, blizu 40-tih godina, Branimir se odlučio da samostalno financira startup koji rješava problem kojeg je on u praksi iskusio.

U epizodi smo pričali o tome kako je došlo do ideje Moontopa, te što taj sustav sve omogućava za poslodavce i zaposlenike, te koji su daljnji planovi.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 369