Prati nas
Slušaj na
Traži

E322 – Siniša Cmrk – Čovjek koji živi emocije

Play

Siniša Cmrk je vjerojatno najpoznatiji po tome što je bio legendarni voditelj Turbo Limach Showa, kojeg je efektivno i producirao. Danas je kreativac, freelancer, misionar optimizma, animator djece na putovanjima i izletima, te izuzetno empatična osoba koja razumije kako da se djeca ali i svi oko njega osjećaju ugodno. Njegovo životno iskustvo je bilo relativno teško ali formiralo ga je na način da je akutno svjestan potrebe suradnje i zajedničkog jezika. Radio je poslove od bauštele do učitelja hortikulture i jahanja.

Razgovor sa Sinišom je krenuo u smjeru filozofije o životu, mindseta, njegovom viđenju razlike u ponašanju i potrebama djece od kad je pokrenuo Turbo Limach Show do danas, te kako postići bolje, suživotnije i pravednije društvo.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 370