Prati nas
Slušaj na
Traži

E323 – Kresimir Mudrovčić – Iskustva u vođenju IT firme s blizu 400 ljudi // CROZ

Play

Krešimir Mudrovčić je član uprave CROZ-a, IT tvrtke koja je praktički veteran na domaćem tržištu i koja radi “enterprise business” rješenja, odnosno rješenja za najveće tvrtke u zemlji i inozemstvu, kao što su banke i telekomi. Posluju po većini Europe, nedavno su otvorili ured u Njemačkoj, a velikog iskustva imaju i u poslovanju s bliskim istokom. CROZ je i jedna od prvih tvrtki koje su radile konferencije za svoje korisnike i koje su koristile ideje employer brandinga, što su danas česte strategije. Pričali smo o početcima i razvoju CROZ-a, o tome kako danas privlače zaposlenike i po čemu je specifično tržište velikih tvrtki.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 371