Prati nas
Slušaj na
Traži

E324 – Hrvoje Ćosić – Zašto će fintech pojesti banke // Aircash

Play

Hrvoje Ćosić je osnivač Aircasha, jedne od najpoznatijih domaćih “fintech” firmi, čiji proizvod je digitalni novčanik s kojim se mogu puno jednostavnije i fleksibilnije plaćati mnoge usluge kod nas ali i na preko 50.000 lokacija u EU. Aircash kao firma je zanimljiv i po tome što se ne radi o klasičnom startupu koji je financiran milijunima venture capital investitora nego se razvijaju organski i rastu s rastom broja korisnika.

S Hrvojem smo pričali o tome kako je došao na ideju, što su specifičnosti vođenja tvrtke u financijskom sektoru, koji im je poslovni model odnosno kako zarađuju, te kako su se širili u inozemstvo.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 372